Пятница, 29.03.2024, 01:32
Районне методичне об’єднання вчителів фізики Пологівськог...
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Главная » 2017 » Ноябрь » 27 » VIІI Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи»
17:42
VIІI Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи»

 

1-3 листопада 2017 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді, за підтримки Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного університету «Києво-Могилянська академія», Національного університету біоресурсів і природокористування України, пройшов ІІ етап Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи». Сприяли проведенню фінального етапу Форуму Український альянс по боротьбі з підробками та піратством, Патентно-правова фірма «Пахаренко і партнери», Громадська організація «Здорове людство», Громадська організація «Екологічний клуб «Еремурус».

Участь у заході брали учні загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних, студенти вищих навчальних закладів, які мали досвід дослідницько-експериментальної роботи в галузях природничих наук. У фіналі було представлено 164 наукових проекти (159 учасників), за категоріями: Анатомія і фізіологія людини, Ботаніка, Екологія та проблеми довкілля, Енергозберігаючі технології, Зоологія, Мікробіологія, Науки про Землю (географія, геологія), Психологія та охорона здоров’я, Фізика і астрономія, Хімія і біохімія.

Відповідно до протоколів журі переможцями і призерами визнано 83 конкурсанти. Фіналісти отримали від офіційних партнерів Форуму призи та подарунки.

Одним із переможців став учень 10 класу Пологівської гімназії «Основа» Борисов Павло, який посів ІІ місце у номінації «Енергозберігаючі технології», вчитель фізики Дадіані Ірина Володимирівна. Під час перебігу змагання визначались інноваційні проекти, які заслуговують на впровадження в практичну діяльність людини. Борисов Павло набрав максимальну кількість балів від членів журі (100б.) і нагороджений грамотою Міністерства освіти і науки України Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за інноваційний проект «Еко-ферма – виклик сучасності»

Вітаємо з перемогою учня 10 класу Пологівської гімназії «Основа» Борисова Павла та його вчителя Дадіані Ірину Володимирівну та бажаємо успіхів.

                                                                                         

Просмотров: 368 | Добавил: Ninel | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Календарь
«  Ноябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 113
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Copyright MyCorp © 2024Создать бесплатный сайт с uCoz